Inleiding

Woensdagavond 27 december vindt de 3e editie van de Amsterdam Light Walk plaats. Tijdens deze wandeling loop je door de rijk verlichtte straten van Amsterdam. Het historische centrum licht tijdens de wintermaanden op en de twee wandelingen van 10 en 15 km nemen je mee langs versierde grachten, straten en verschillende kerstmarkten. De sfeer van de feestdagen hangt in de lucht en als één van de hoogtepunten kan je alle lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival bewonderen.Amsterdam Light Festival
Amsterdam wordt elk jaar voor ruim vijftig dagen omgetoverd tot een lichtjesfeest voor jong en oud. Verschillende sculpturen, projecties en installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars zijn op dit moment te zien in Amsterdam. Deze kunstwerken zijn te zien vanaf het water maar ook vanaf de kade. Naast de lichtkunst op en rondom het water doen namelijk ook meerdere musea mee aan het festival en zijn er allerlei activiteiten georganiseerd die in het teken staan van licht. De Amsterdam Light Walk neemt je mee langs deze bijzondere locaties in de stad en biedt je een nieuwe kijk op deze bijzondere stad.

Inschrijving
De inschrijving is geopend en deze zal sluiten als de deelnemerslimiet van 8000 wandelaars bereikt is. Vorig jaar was de deelnemerslimiet al vroegtijdig bereikt. Bekijk de tarieven en zorg dat je erbij bent!

 

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief