Start & Finish

De start en finish is bij de Passenger Terminal Amsterdam. Deze bijzondere locatie in hartje Amsterdam met een geweldig uitzicht op de IJ-haven en de binnenstad ligt centraal en is goed bereikbaar. Het start/finish terrein is alleen toegankelijk als je een geldig startbewijs hebt.

PTA

Start
De start van de Amsterdam Light Walk is van 16.30-18.30 bij de Passenger Terminal Amsterdam. Het begint dan te schemeren en langzaam wordt het donker. De stad licht op en de kunstwerken van licht doemen op uit de duisternis. De stad komt tot leven dus je beleeft je de route op z’n mooist. Er zal gestart worden in verschillende startgroepen. Bij je inschrijving kun je je voorkeur doorgeven wat betreft je starttijd, maar vol = vol. Uiterlijk een week van te voren ontvang je jouw startbewijs en krijg je via de mail te weten in welke startgroep je bent ingedeeld.

Finish
Bij de Passenger Terminal Amsterdam kan je finishen tot 23.30. We sluiten de avond feestelijk af én je ontvangt een speciale herinnering. Daarnaast kun je hier ook een sticker voor jouw wandelboekje ontvangen ter herinnering aan de Amsterdam Light Walk 2017. Naborrelen kan tot 24.00.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief