Tarieven

De inschrijving voor de Amsterdam Light Walk 2017 is gesloten! Ruim 7.500 wandelaars schreven zich in voor de 3e editie op woensdag 27 december. Na-inschrijving is helaas niet mogelijk. 

Bij je inschrijving heb je je ingeschreven voor een startgroep. Je dient op dit tijdstip te starten. Le Champion leden hebben het voordeel dat zij op elk gewenst tijdstip binnen het tijdslot per afstand mogen starten. Ook hebben we voor Le Champion leden nog enkele startbewijzen op de 10 km beschikbaar. Schrijf dan wel in voor de speciale ‘Le Champion leden’ categorie. Tijdens de inschrijving heb je de mogelijkheid om lid te worden van Le ChampionVia je persoonlijke account kun je jouw inschrijving controleren.

Tarieven per onderdeel*
15 km € 16.00
10 km € 12,00

*Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Deelname aan de Amsterdam Light Walk is een geweldige belevenis! Onderweg word je goed verzorgd. Bekijk hieronder wat je krijgt. 

Het inschrijfgeld is inclusief
Stempelkaart (startbewijs)
Uitgebreide deelnemersinformatie
Entertainment op de stempelposten
Routekaart en uitgepijlde routes
Een speciaal aandenken
Medische verzorging
Versnaperingen onderweg

 

Een week voor het evenement krijg je de stempelkaart en informatie thuisgestuurd. Je stempelkaart is tevens je startbewijs. Op jouw stempelkaart staat in welke startgroep je bent ingedeeld. Voor een zo goed mogelijke doorstroom dien je je aan jouw starttijd te houden.

Betaalwijze
Als je inschrijft, kun je op de volgende manieren betalen:

1.Betalen met iDEAL
Simpel, snel en het inschrijfgeld staat direct op onze rekening bijgeschreven. Deelname is daarna gegarandeerd. Voorwaarde is dat je beschikt over een pakket voor internet bankieren van je bank en dat je op het moment dat je online inschrijft de toegangscodes voor internet bankieren bij de hand hebt.

2.Betalen met creditcard
Je kunt ook betalen met je creditcard. Matercard, Visa en American Expres worden geaccepteerd.

Mis niets en ontvang het laatste wandelnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief