Start en finish

De start en finish is bij de Passenger Terminal Amsterdam. Deze bijzondere locatie in hartje Amsterdam met een geweldig uitzicht op de IJ-haven en de binnenstad ligt centraal en is goed bereikbaar. Het start- en finishterrein is alleen toegankelijk als je een geldig startbewijs hebt.

Start

De start van de Amsterdam Light Walk is van 16.30-18.35 uur vanuit de Piet Hein Buildings (Piet Heinkade 81) van de Passenger Terminal Amsterdam. Het begint dan te schemeren en langzaam wordt het donker. De stad licht op en de kunstwerken van licht doemen op uit de duisternis. De stad komt tot leven, dus je beleeft je de route op z’n mooist. Er zal gestart worden in verschillende startgroepen. Bij je inschrijving kun je je voorkeur voor een starttijd doorgeven, maar vol = vol. Uiterlijk een week van tevoren ontvang je jouw startbewijs met daarop jouw startgroep.

Finish

Bij de Passenger Terminal Amsterdam kun je finishen tot 23.15 uur. We sluiten de avond feestelijk af én je ontvangt een speciale herinnering. Na afloop kun je gezellig blijven borrelen tot 23.30 uur.