• Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk voor de Amsterdam Light Walk. Begin oktober volgt er meer informatie op deze website. 

Heb je na twee dagen zwaar tafelen tijdens de kerst behoefte aan sportiviteit? Maak een heerlijke avondwandeltocht door de historische binnenstad van Amsterdam tijdens de Amsterdam Light Walk. Naast de prachtige route van 10 km en 15 km is er natuurlijk ook héél veel gezelligheid. Eén ding is zeker: door mee te wandelen met de 5e editie van de Amsterdam Light Walk beleef jij een lichtrijke winteravond. En door de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival is het voor iedereen geweldig om mee te wandelen!

  • 10 of 15 km wandelen.
  • Een avondwandeling de dag na kerst.
  • Wandelen door de historische binnenstad van Amsterdam.
  • Lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival.
  • Geschikt voor iedereen.

Een fantastische beleving

Verzeker jezelf van een startbewijs en beleef een onvergetelijke ervaring. Kies in de inschrijfmodule de afstand die je graag wilt wandelen, je kunt kiezen tussen de 15 of 10 km. Daarnaast heb je je ingeschreven voor een startgroep. Per startgroep is er een maximum aan personen, dus hiervoor geldt vol=vol. Je dient daarom dan ook op dit tijdstip te starten. Le Champion leden hebben het voordeel dat zij op elk gewenst tijdstip binnen het tijdslot per afstand mogen starten. Twijfel je of de inschrijving is gelukt? Via je persoonlijke account kun je jouw inschrijving controleren.

Ongeveer een week voor het evenement krijg je de stempelkaart en informatie thuisgestuurd. Je stempelkaart is tevens je startbewijs. Op jouw stempelkaart staat in welke startgroep je bent ingedeeld. Voor een zo goed mogelijke doorstroom dien je je aan jouw starttijd te houden.