• Overige informatie

Overige informatie

Wil je alles weten over de extra’s die wij aanbieden zoals de juiste voorbereiding, medische verzorging of kijken wat jij voor voordelen hebt als Le Champion lid? Lees dan snel verder. 

Voorbereiding

Deelnemen aan de Amsterdam Light Walk is leuk en gezond. Voor, tijdens en na het evenement is het echter belangrijk goed stil te staan bij een aantal tips, om op een verantwoorde manier te genieten van het evenement. Lees hier hoe jij het beste kunt voorbereiden voor de Amsterdam Light Walk

Medische verzorging

De medische begeleiding is in handen van het Rode Kruis. Het Rode Kruis is tijdens het evenement aanwezig op de start- en finishplaats en onderweg bij diverse stempelposten en op de route met mobiele posten.

Heb je onderweg behoefte aan medische verzorging en bevind je je niet bij een stempelpost, dan kun je in geval van nood het speciale telefoonnummer van het Rode Kruis bellen: 06-30819659.

 

Voordeel voor Le Champion leden

Ben je lid van Le Champion dan kom je bij de Amsterdam Light Walk in aanmerking voor leuke voordelen. Zo kun jij als Le Champion lid zelf je startgroep binnen het tijdslot per afstand mag kiezen als je je hebt ingeschreven voor de 10 of 15 km. De starttijden vind je hier.

Om in aanmerking te komen voor bovenstaande voordelen, dien je bij inschrijving voor de Amsterdam Light Walk jouw Le Champion lidnummer aan ons door te geven. Ben je nog geen lid, maar wil je dit wel worden? Dan kun je dat ook direct bij inschrijving aangeven. Alle ledenvoordelen vind je hier.