• Stempelposten

Stempelposten

Dit jaar zijn er twee verschillende stempelposten waar je iets te eten of te drinken krijgt aangeboden. De posten hebben verder onder meer voorzieningen zoals zitgelegenheid, toiletten en medische verzorging en zijn geheel in sfeer met gezelligheid en entertainment zodat je weer nieuwe energie kunt opdoen om verder te wandelen!

Stempelpost ’t Blauwe Theehuis   
Blauwe TheehuisDeze stempelpost zien alleen de wandelaars die deelnemen aan de 15 km route. De post bevindt zich op 6,5 kilometer van de start. Volg de lichtjes en je vindt midden in het Vondelpark het rijksmonument ’t Blauwe Theehuis. Raak bij deze eerste stempelpost tijdens het entertainment alvast in de Oud & Nieuw stemming. Je ontvangt een oliebol, een heerlijke versnapering voor op het terras.

Stempelpost Stopera
De Stopera is een locatie van het Nationaal Opera & Ballet en het stadhuis. Deze stempelpost ligt op de route van beide afstanden. Geheel in kerstsfeer warm je je bij deze stempelpost op met een warme chocolademelk. Muzikaal entertainment zal hier natuurlijk niet ontbreken!

Medische begeleiding op de route
Bij de stempelposten en finish wordt een Rode Kruis-post ingericht. Heb je onderweg medische verzorging nodig en ben je niet in de buurt van een stempelpost, dan kun je in geval van nood het speciale telefoonnummer van het Rode Kruis bellen:
020-5209506