• Nieuws
  • VRAAG EN AANBOD STARTBEWIJS 2017

VRAAG EN AANBOD STARTBEWIJS 2017

De inschrijving voor de Amsterdam Light Walk 2017 is gesloten! Ruim 7.500 wandelaars schreven zich in voor de 3e editie op woensdag 27 december.
Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startbewijs voor de Amsterdam Light Walk? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep en probeer via ons platform ‘vraag en aanbod’ alsnog een startbewijs te bemachtigen. Er is geen reguliere na-inschrijving mogelijk.

Startbewijs overdragen

Heb je iemand gevonden die jouw startbewijs wil overnemen of die juist voor jou een startbewijs in de aanbieding heeft, dan kun je het startbewijs op een andere naam zetten. Het overdragen gaat via je persoonlijk account en is vanaf woensdag 13 december t/m vrijdag 22 december 12.00 uur mogelijk. Kies in je account voor de optie ‘overdracht starten’. Het wachtwoord voor je account heb je in de bevestigingsmail van je inschrijving ontvangen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de fysieke overdracht van het startbewijs. De vorige deelnemer ontvangt het startbewijs per post. Er wordt dus geen nieuw startbewijs opgestuurd naar de nieuwe deelnemer. Le Champion bemiddelt in geen enkel geval wanneer je als nieuwe deelnemer het startbewijs niet ontvangt.